Ukoliko volite losos, uz ovaj recept ćete ga zavoleti još više. Naravno, podrazumeva se da volite i ljuto. Ukoliko niste ljubitelj ljutog, i dalje možete da ga napravite sa blažim paradajz sosom. Za ovaj recept, ja sam koristila Sos paradajz/čili Arrabiata ali vi možete koristiti bilo koji sos po vašem izboru.
Za ljubitelje Hrono ishrane, ovo je odličan izbor za ručak, kao i za one koji poste ili su na ishrani bez glutena.
PRIJATNO!
Sastojci
- 4 fileta lososa
- 180gr čili sosa
- 50 gr mladog luka
Način pripreme
- Ugrejte rernu na 200 C. Obložite posudu za pečenje ili pleh papirom za pečenje.
- Iseckajte mladi luk.
- U veću činiju stavite filete lososa i pospite ih čili sosom i lukom.
- Stavite filete u posudu za pečenje i ostatak sosa, kašikom nanesite na njih.
- Pecite u rerni od 12 do 15 minuta, u zavisnosti od rerne.