Ovaj jednostavan recept za lazanju, drugačiju od onoga na šta ste navikli, ćete zavoleti više od tradicionalne lazanje. Veoma brza priprema a topi se u ustima! Možete koristiti raviole koje god želite, punjene sirom, mesom, pečurkama ili nečim drugim, u zavisnosti od toga koje volite i da li ste vegetarijanac. Bosiljak nije obavezan sastojak, ali ako ga imate i volite, slobodno ga dodajte koliko želite!
PRIJATNO!
Sastojci
- 1 kesa zaledjenih raviola (punjenih sirom, mesom ili pečurkama )
- 250 ml paradajz sosa ili sosa za testanine po izboru
- 150 gr rendanog mocarela sira
- malo suvog bosiljka (opciono)
Način pripreme
- Ugrejte rernu na 180 C.
- U vatrostalnu posudu sipajte malo paradjz sosa i rasporedite po dnu posude.
- Poredjajte red raviola, paradajz sos i deo sira. Zatim to ponovite
- Pospite odozgo suvim bosiljkom.
- Pecite dok se sir ne rastopi i sos ne kljuca, oko 15 do 20 minuta.