Jednostavna i ukusna poslastica za sve ljubitelje kokosa. Brzo i lako se priprema. Pripremljene kolačiće možete čuvati u frižideru i po nekoliko dana.
Ovi ukusni kolači su odličan hrono dezert, za sve oni koji su ljubitelji Hrono ishrane kao i za one koji prate ishranu bez glutena.
PRIJATNO!
Sastojci
- 4 belanca
- 3 šolje kokosovog brašna
- 1/2 šolje šećera ili stevie
Način pripreme
-
Ugrejte rernu na 180 C. Postavite dva pleha papirom za pečenje.
-
Umutite belanca mikeserom dok ne postanu čvrsta.
-
Dodajte šećer ili steviu i umutite mikserom još malo.
-
Ugasite mikser, dodajte kokosovo brašno i umutite kašikom lagano.
-
Kašikom vadite pomalo smese i formirajte kolačiće na papiru.
-
Pecite 15-20 minuta ili dok ne postanu braon na vrhu.
-
Pustite da se ohlade pre nego što ih poslužite.