Pripremite raviole na drugačiji i interesantan način! Ovako pripremljeni ravioli mogu se poslužiti kao predjelo, za ručak, večeru ili užinu, sami ili uz salatu ili prilog po izboru.
Paradajz sos možete napraviti sami, od svežeg paradajza i bosiljka, ukoliko želite ili možete koristiti kupovni, pripremljen za testanine.
PRIJATNO!
Sastojci
- 1 kesica raviola sa sirom
- 1 kašika prezli
- 1 kašika rendanog parmezana
- paradajz sos po izboru (sa bosiljkom je preporuka)
Način pripreme
- Ugrejte rernu na 200 C.
- Raviole skuvajte prema uputstvu i iscedite.
- Prebacite raviole na pleh, koji ste postavili papirom za pečenje ili tanko podmazali i premažite ih tanko uljem.
- U maloj činiji pomešajte prezle i parmezan pa ih pospite po raviolama.
- Pecite od 12 do 15 minuta, ili dok ne postanu zlatno-žute.
- Servirajte sa paradajz sosom.