Ukoliko ste ljubitelj jaja i paradjza, probajte da ih pripremite na ovakav način. Priprema je brza i laka i sigurno će vam se dopasti. Ovako pripremljena jaja možete jesti za doručak ili večeru, ukoliko pratite Hrono ishranu, takodje, ovo je idealan obrok za sve one koju su na bezglutenskoj ishrani.
PRIJATNO!
Sastojci
- 4 velika paradajza
- 8 jaja
- 1/4 šolje (od 250 ml) maslinovog ulja
- 2 kašike balsamiko sirćeta
Način pripreme
- Ugrejte rernu na 160 C. Isecite paradajze na polovine, očistite ih i izdubite. Stavite ih na pleh, prelijte maslinovim uljem i pecite 5 minuta.
- Polomite po jedno jaje i sipajte u svaku polovinu paradajza. Posolite i pobiberite po ukusu. Pecite 10 minuta. Prelijte sa dve kašike balsamiko sirćeta i služite.