Brz ručak za koji su vam potrebna samo četiri sastojka. Priprema se lako i odličnog je ukusa, pa će ga voleti i deca i odrasli.
PRIJATNO!
Sastojci
- 400 gr pene
- 425 gr tunjevine u sopstvenom soku
- 1 šolja rendanog čedar sira
- 1 kocka supe od povrća
Način pripreme
- Ugrejte rernu na 180C.
- U šerpu sipajte dve šolje vode, ubacite kocku supe od povrća i sačekajte da provri. isključite i ostavite da se ohladi.
- Skuvajte pene prema uputstvu, ali za 2 minuta kraće. Iscedite.
- U šerpu sa penama, dodajte tunjevinu, proceđenu, pola rendanog sira i prohlađenu supu.
- Promešajte i sipajte u vatrostalnu posudu. Pospite odozgo ostatkom sira.
- Pecite 30 minuta ili dok pene sir ne postane zlatno-braon a pene mekane.